19. ročník Mezinárodní střelecké soutěže ze samopalu a pistole ZLATÝ LEV, Cheb

Ve dnech 22.- 23.10.2010 se na střelnici Myslivna u Chebu uskutečnil 19. ročník Mezinárodní střelecké soutěže ze samopalu a pistole ZLATÝ LEV, za účasti 125. družstev, 375. střelců z 6.-ti států EVROPY, střelců z ČÍNY a armádních složek USA.

Této soutěže se zúčastnilo družstvo INTERNATIONAL POLICE ASSOCIATION (IPA) sekce Hranice ve složení SVĚTLÍK Radomil, ZEILER Karel a BAHNÍK Peter.

V absolutním hodnocení ve střelbě z pistole obsadili ze 125. družstev I. místo, ve střelbě ze samopalu 8. místo. V hodnocení samopal + pistole opět zvítězili a obsadili I. místo. Rovněž tak v kategorii IPA byli nejlepší a vystříleli I. místo.

V jednotlivcích pak Zeiler Karel obsadil v absolutním hodnocení ve střelbě z pistole z 375. střelců I. místo, Světlík Radomil pěkné 4. místo a Bahník Peter 69. místo. V součtu samopal + pistole v absolutním pořadí jednotlivců získal Karel Zeiler 7. místo, Světlík Radomil 10. místo a Bahník Peter 38. místo. V kategorii IPA v jednotlivcích se umístil Karel Zeiler na 3. místě, Světlík Radomil na 4. místě a Peter Bahník na 11. místě.

Družstvo IPA Hranice tak navazuje na vynikající výsledky z předchozích ročníků střeleckých soutěží.

autor: Mgr. Pavel Chlápek – vedoucí IPA ÚS č. 206 Hranice